Logo_Running_Forever
Hardlopen

Beginnen met hardlopen? Doe een Hardloopanalyse! 

Ben jij nieuw in de cardio scene, maar wil je dit wel graag gaan oppakken? Dan kun je beginnen met hardlopen. De drempel ligt hiervoor relatief laag en je hebt hier ook weinig benodigdheden voor nodig. Wanneer je er voor kiest om bijvoorbeeld bij Running Forever te starten met trainingen, is het aan te raden om aan het begin een nulmeting te doen. Door een Hardloopanalyse uit te voeren weet je waar je op dit moment staat. Aan de hand van die analyse kun je een plan opstellen en een doel stellen waar jij graag naar toe wilt werken. Door vast te houden aan dit doel kun je zien of je progressie maakt of niet. 

Hardloopanalyse
Processed with VSCO with hb2 preset

Plan een tussentijdse meting in! 

Wanneer je al een tijdje onderweg bent met trainen bij bijvoorbeeld Running Forever, dan is het na een tijdje leuk om te kijken of je al progressie hebt gemaakt. Je kunt dan een nieuwe Hardloopanalyse inplannen. Door een nieuwe analyse kun je de nieuwe resultaten naast de oude resultaten leggen. Op die manier kun je kijken of je al vooruitgang hebt geboekt en wat de progressie tot nu toe is. Op basis daarvan zou je ook je doel wat bij kunnen stellen. 

Ga zelf aan de slag! 

Na jouw Hardloopanalyse bij Forever Running, is het ook belangrijk dat je zelf aan de slag gaat. Ga er ‘s avonds eens op uit en ga lekker een rondje hardlopen. Al ga je maar zo’n 4 kilometer. Iedere training is er weer een. Door ook zelf aan de slag te gaan zul je merken dat je fitter wordt. Ook zul je op deze manier merken dat je je doelen sneller kunt behalen. Wat houdt jou nog tegen? Meld je nu aan en begin met hardlopen!