Logo Physicum
Personal training

Bent u op zoek naar fysiotherapie Amsterdam Zuid

Bent u op zoek naar fysiotherapie Amsterdam Zuid? Dan bent u bij Physicum op het juiste adres. Hier krijgt u te maken met personeel die veel verstand heeft van blessures en spieren. Ze kunnen u goed helpen met het verwerken van een blessure. Er zijn al veel tevreden klanten van hun pijn of blessure afgekomen. Wij krijgen daarom ook vaak leuke reacties en dat is waar wij het helemaal voor doen. Wij vinden het belangrijk dat wij iedereen kunnen helpen met het revalideren of blessure weg te werken. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest. Wilt u dit ook proberen? Neemt u dan contact met ons op. dit kunt u doen door te bellen of door de website te bezoeken.

Website Banner Personal Training

Mijn ervaring met Physicum

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg positief ik ben voor een paar weken terug bij dit bedrijf gekomen omdat ik last van mijn enkelbanden had. Altijd met voetballen kon ik maar 60 min spelen en dan moest ik eruit vanwege mijn enkel. Nu heb ik behandelingen gehad van mijn fysiotherapeut en gaat het al veel beter. Ik kan nu weer 75 a 80 minuten voetballen en als ik tape om mijn enkel doe weer 90 minuten dus ben ik hier heel erg blij mee. Vaak ga ik er nog heen om even te tape voor mijn trainingen en wedstrijd. Dit bedrijf ben ik erg dankbaar hiervoor heb eindelijk mijn plezier in het voetballen teruggevonden. Hierdoor raad ik dit bedrijf ook zeker aan bij andere mensen die dit willen.