rowinpt_logo_re
Personal training

Zeer tevreden over Rowin PT

Een aantal weken geleden ging ik op het internet op zoek naar een personal trainer bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht kwam ik terecht op de website van Rowin PT.

Rowin

Een zeer goede en overzichtelijke website 

De website van Rowin PT is erg goed en zeer overzichtelijk. en er is erg veel informatie over het bedrijf te vinden. Ook is er veel informatie te vinden over de personal trainers die bij het bedrijf werken. Het bedrijf hanteert ook voordelige prijzen voor de personal training die zij aanbieden. Na het lezen van de informatie besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Zodat ik wellicht met een personal trainer van Rowin PT af zou kunnen vallen.

Een zeer goed kennismakingsgesprek 

Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Ik heb kennis gemaakt met mijn personal trainer en ik besloot om hier te beginnen met sporten. Binnen een aantal weken was ik al een aantal kilo’s kwijt. daarom ben ik ook zeer tevreden over Rowin PT. Ik raad het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede personal trainer.