Logo pit fitness
Personal training

Bent u op zoek naar personal training Waalwijk?

Bent u op zoek naar personal training Waalwijk? Dan bent u bij Personal Intensive Training op het juiste adres. Hier krijgt u te maken met personeel dat heel erg goed en vriendelijk te werk gaat. Het personeel heeft erg veel verstand van wat ze doen. Dit komt mede doordat ze veel ervaring hebben en veel kennis. Het personeel is altijd gedisciplineerd om u te helpen met het behalen van uw doelen zo kunt u alles vertellen tegen de personal trainers om een beter resultaat te krijgen. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest. Wilt u dit nou ook? Neemt u dan contact op met ons door te mailen, door te bellen of door de website te bezoeken. 

personal trainer

Mijn ervaring

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg positief. Ik ben voor 7 weken  terug begonnen met sporten hier en ben 8 kilo afgevallen. Ik ben het personeel hier heel erg dankbaar voor. Ik kan met al mijn vragen bij de personal trainers terecht en krijg goede uitleg. Ik ben erg blij met de hulp die ik heb gekregen en raad dit bedrijf ook zeker aan bij andere mensen die ook willen gaan trainen maar hier geen verstand van hebben.