HIT
Personal training

Tip voor personal trainer Schuytgraaf

Ik wilde al een langere tijd een aantal kilo afvallen. Dit lukte mij echter niet zelfstandig en daarom ging ik ook op het internet op zoek naar personal trainer Schuytgraaf om een gedoe personal trainer te vinden die mij kon helpen met afvallen.

Zeer veel zoekresultaten op het internet 

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal trainer Schuytgraaf kreeg ik erg veel zoekresultaten van verschillende personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Hit Personal Training. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijke. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook zijn er een aantal afbeeldingen te vinden van voorgaande klanten die veel resultaat hebben geboekt. Dit sprak mij allemaal erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen. 

Personal training

Zeer tevreden over het trainen met mijn personal trainer 

Het bedrijf hanteert ook zeer voordelige tarieven in vergelijking met de andere personal trainers. Daarom besloot ik ook om te beginnen met trainen bij Hit. Binnen een aantal weken ben ik en aantal kilo afgevallen met erg leuke en leerzame oefeningen.